ReAnima trenger din støtte!

(NB! Vi dessverre ikke mulighet til å sende gaver i posten. Dersom du ikke har mulighet til å delta på festivalen vil vi tilby eksklusiv tilgang til en live online masterclass / Q & A med en fremtredende animatør (TBA) og kreditering på vår liste over støttespillere og partnere. Dersom du kommer på festivalen, vil du selvfølgelig kunne motta gavene beskrevet under!)

For fire år siden ble ReAnima Bergen International Animation Festival født i Bergen, med en visjon om å utvide virkelighetens horisonter gjennom animasjon. Vårt mål er å fremme animasjonskunsten internasjonalt og lokalt i Bergen, og vi jobber for å forbedre industrien og kunnskapen om animasjon i byen vår. Med hjelp fra vårt lojale publikum har festivalen vokst hvert år. Vi jobber hver dag for å gjøre ReAnima best mulig for dere.

Dette året har vært vanskelig for mange. Teamet på ReAnima har fulgt utviklingen av den nåværende globale krisen tett. Mange festivaler og kulturarrangementer, har blitt utsatt eller avlyst i sommer. Vi er imidlertid optimistiske og håper at vi vil kunne samles til en kulturoppblomstring i høst. I lys av dette har vi besluttet å tilpasse oss og fortsette å jobbe for å gi dere flott animert innhold på ReAnima 2020 som finner sted i november! Dette selvfølgelig med forbehold om at vårt program og arrangementer vil følge offisielle forskrifter og retningslinjer.

Usikkerhetene rundt Covid-19-pandemien har imidlertid gjort det vanskelig for små festivaler som vår å motta finansiering. For å kunne gjøre ReAnima 2020 til en strålende festival, ønsker vi å be dere om en liten donasjon. Vi trenger å nå 60 000 kroner beløp for at vi skal kunne sikre visningsrettigheter og andre nødvendige utgifter som må dekkes for å kunne holde festivalen.

Du må bare skanne QR-koden på slutten av videoen for å gjøre en donasjon gjennom VIPPS, hvis du ikke har VIPPS kan du gjøre det direkte til bankkontoen vår. Husk at ReAnima Festival er en ideell stiftelse.

Det er flere måter du kan hjelpe oss på:

Alle donasjoner mottas med stor takknemlighet – til og med et lite beløp vil hjelpe oss med å nå målet vårt! Hvis du har muligheten til å donere mer enn 100 kroner, vil du motta en liten gave fra ReAnima-teamet som takk for din generøsitet!

500 kroner : Du vil motta vår special edition tote bag + den offisielle ReAnima-plakaten + eksklusiv tilgang til en live online masterclass / Q & A med en fremtredende animatør (TBA) + kreditering på vår liste over støttespillere og partnere + en billett til den eksklusive visningen av filmen ‘Beauty Water’ som har premiere på vår festival (NB! På grunn av gjeldende begrensninger vil vi bare kunne tilby premierebilletter til de første 50 personene som donerer 200NOK eller mer).

300 kroner : Du vil motta vår special edition tote bag + den offisielle ReAnima-plakaten + kreditering på vår liste over støttespillere og partnere.

150 kroner : Du vil motta vår special edition tote bag + den offisielle ReAnima-plakaten + kreditering på vår liste over støttespillere og partnere.

100 kroner : Den offisielle ReAnima-plakaten + du vil bli kreditert på vår liste over støttespillere og partnere.

Hvis du ikke har muligheten til å hjelpe økonomisk, kan du fortsatt hjelpe oss mye ved å spre ordet til dine venner og familie og hjelpe oss med å nå flere med kampanjen vår!

Tusen takk, og vi håper å se deg i november på ReAnima 2020 🙂

%d bloggers like this: